lees meer

Wie ben ik?

Over mij
Daniëlle peeters
Nieuw-Bergen

Ik ben Daniëlle Peeters, woonachtig in Bergen L.

Jaren geleden ben ik gestart met het beoefenen van yoga door rugpijn door onder andere hypermobiliteit. Na lange periodes bij de fysio in behandeling te zijn geweest werd mij geadviseerd om yoga te volgen. Dit bleek dé oplossing voor mij te zijn! Deze wijsheid geef ik dan ook graag door aan anderen in mijn lessen.

Rondom yoga zijn helaas veel vooroordelen waardoor de positieve kanten, maar ook zeker de voordelen niet altijd bekend zijn. Het prachtige van yoga is dat het niet een ding is, het zijn verschillende onderdelen, zoals versterking van spieren, meer (innerlijke) rust, meer flexibiliteit en/of bewegelijkheid, die elkaar versterken. Om deze reden is yoga naar mijn mening ook voor iedereen, oud of jong, lenig of niet, met of zonder kunstheup.

Hetgeen dat altijd centraal staat in mijn les is dat jij als persoon bent wie je bent, en dat is meer dan genoeg. Jij hoeft niet hetzelfde te kunnen als je buurvrouw/man, ik ga dan ook graag samen met iedere student de uitdaging aan op zoek naar jouw grenzen.

Als yoga docent heb ik in de afgelopen jaren verschillende yoga opleidingen gevolgd:

Vinyasa (anusara) 200 RYT

Yin yoga 50 RYT

Kinderyoga 100 RYT

Waarom Borboleta Yoga?

In het portugees betekent borboleta, vlinder.

Naar mijn mening is yoga voor iedereen een reis, waarin je begint als rupsje en jezelf steeds beter leert kennen, je gaat je steeds meer ontpoppen en na enige tijd transformeer je in een prachtige vlinder.  Het symbool hiervan is dan ook mijn visie voor yoga en mijn yogastudio.

Jaren ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
YOGASTIJLEN​
0 +
LOCATIES
0