Welkom bij ons

Kinder Yoga

🧘‍♀️ Kinder Yoga Avontuur!🧘‍♂️
Klaar voor een reis vol plezier, gelach en avontuur? Pak je denkbeeldige tassen, want ons Kids Yoga-programma neemt je kind mee op een magische reis naar de wereld van flexibiliteit, kracht en innerlijke rust!
 
Stel je voor dat je een brullende leeuw, een hoge boom of een majestueuze berg bent. In ons Kids Yoga-programma ben je niet alleen al deze dingen, maar leer je ook om te ademen als zij! Ja, je leest het goed – we veranderen yoga in een spannend verhaal waarin elke houding een nieuw personage is, en elke ademhaling een nieuwe ervaring.
 
Onze yoga gaat niet alleen over draaien en buigen. Het is een ticket naar een hele nieuwe wereld waar kinderen leren hun lichaam te strekken, hun geest te verruimen en hun hart te uiten. Het is een plek waar kinderen hun superkrachten ontdekken – de kracht van concentratie, de kracht van geduld en de kracht van kalmte.
 
En het mooiste is dat kinderen nieuwe vrienden maken, deel uitmaken van onze levendige yogagemeenschap en leren dat fitness superleuk kan zijn. Van peuters tot tieners, we hebben voor elk wat wils. Onze yoga-reis draait helemaal om exploratie, creativiteit en vreugde – allemaal in een veilige en ondersteunende omgeving.
 
Dus maak je klaar om te springen als een kikker, te strekken als een kat en te balanceren als een flamingo. Laten we samen aan dit spannende yoga-avontuur beginnen. Je magische yogareis begint hier! 🎉🎈🧡🌈
 
 
 

Tarieven

Groepsles:
Blok van 5 lessen €42,50
Minimaal 4 kinderen om de les door te laten gaan.
 
Een-op-een:
Is het voor jouw kind fijner om een-op-een lessen te volgen? Dat is mogelijk bij Borboleta Yoga!
 
Informeer hier naar de mogelijkheden!
 
Data in overleg mogelijk op woensdagavond, vrijdagmiddag en zaterdagochtend.
 
Let me know if there’s anything else I can assist you with!